Hodnocení obchodu

5,0 132 hodnocení
5
131x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Marcela Kolomarová | 12.7.2024
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 14.7.2024
Moc děkujeme za Vaše hodnocení🙂
JL Avatar autora Jana Laňková | 11.7.2024
Jsem nad míru spokojena. A doporučuji všem tvořivým lidem. 5 hvězdiček je málo na ohodnocení. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 14.7.2024
Děkujeme za krásné hodnocení🌸
LK Avatar autora Lída Kohlmannová | 8.7.2024
Skvělý
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 14.7.2024
Moc děkujeme! 🌸
LR Avatar autora Lenka Radimska | 1.7.2024
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 14.7.2024
Plný počet hvězdiček 🌸 děkujeme😊
RS Avatar autora Renata Schmidtmajerová | 12.6.2024
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 14.7.2024
Děkujeme za hodnocení🌸
JM Avatar autora Jana Macháčková | 9.6.2024
Velký výběr a rychlé dodání
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 1.7.2024
Moc děkujeme😊🌸
RC Avatar autora Renata Cibulková | 31.5.2024
Doporučuji, rychle zaslané zboží a dobře zabalené.
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 1.7.2024
Jsme rádi za Vaší spokojenost😊🌸
RP Avatar autora Romana Petřkovská | 28.5.2024
super obchůdek
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 1.7.2024
Děkujeme🌸
TL Avatar autora Tetiana Lypchei | 17.5.2024
Kupovala jsem krepovy papír 180. Je velmi kvalitní, lehko se s ním dalo pracovat. Doporučuji
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 17.5.2024
Moc děkujeme za spokojenost🌸
IK Avatar autora Ivana Křenková | 6.5.2024
Ano jsam spokojená, velký výběr a rychlé doručení.Krepový papír je fajn material
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 8.5.2024
Moc děkujeme 🌸
GW Avatar autora Gabriela Waloszková | 6.5.2024
Skvělý obchod, skvělé krepové papíry!! Nádhera, ostatně jako vždy!!! Vše v naprostém pořádku. Škoda že nejdou zveřejňovat fotky výrobků, myslím že by to ocenilo spoustu nakupujících. Děkuji celému kolektivu a přeji krásné léto všem kreativcům🙋🏻☺️🌞
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 6.5.2024
Dobrý den paní Waloszková, moc děkujeme za krásnou rekaci :-) Pokud nám zašlete fotky Vaší tvorby, rádi je vystavíme na našich FB stránkách a Instagramu :-) Děkujeme
JL Avatar autora Jana Laňková | 19.4.2024
Super netový obchůdek. Ráda zde nakupuji a budu i nadále. Doporučuji všem tvořivým lidem.
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 24.4.2024
Moc děkujeme🌸!
AS Avatar autora Aneta Slintáková | 17.4.2024
JP Avatar autora Jana Petříková | 3.4.2024
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 3.4.2024
Děkujeme za plný počet hvězdiček🙂🌸
VK Avatar autora Vlasta Korytářová | 28.3.2024
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 3.4.2024
Děkujeme za hodnocení🙂
LK Avatar autora Lenka Kolman | 22.3.2024
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 3.4.2024
Děkujeme za plný počet hvězdiček😊
NF Avatar autora Naděžda Fráňová | 20.3.2024
Rychlé doručení vše v pořádku děkuji
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 3.4.2024
Také děkujeme🌸
CD Avatar autora Centrum dětí a mládeže Benešov nad Pl.p.o. | 4.3.2024
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 3.4.2024
Děkujeme za pěkné hodnocení🙂
JL Avatar autora Jana Laňková | 26.2.2024
Ano, doporučuji a doporučovat budu. Vždy, když si u paní Velkové objednám, mám k mé spokojenosti rychle vyřízeno a odesláno. Ráda zde nakupuji a budu i nadále. 🙂
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 3.4.2024
Moc děkujeme🌸
JL Avatar autora Jana Laňková | 3.2.2024
Nad míru spokojena, každá moje objednávka došla v pořádku a dá se říci obratem. Když je mi hodně smutno, tak ruční práce jsou pro mne nejlepším lékařem na chmury. Propadla jsem kouzlu tohoto papíru. A paní je moc milá a šikovná. Doporučuji všem tvořilkám.
JV Avatar autora Jana Velková (Administrátor) 6.2.2024
Moc děkuji za krásná, milá slova 🌸